piektdiena, 2011. gada 5. augusts

20.treniņš pusmaratonam

Datums: 05/08/2011 (piektdiena)
Nosaukums: 20.treniņš pusmaratonam
Noskrietais: 5km
Ilgums: 40:04
08:00 min/km 7.49 km/h
Pulss: 171

Piezīmes: Sākums: 17:47, 425kcal. Kaut kāds haotisks šodien bija skrējiens. Pulss virs 180 uzlēca jau trešajā minūtē. Turpmāko visu laiku arī zem 170 tā normāli nemaz īsti neizdevās noturēt. Nebija viegli. Sāpēt gan nekas nesāpēja. Pamēģināju elpot tikai caur muti, nē, tas man nesanāk, pat tad, ja tā ir labāk (par to taču arī viedokļi dalās).
Šodien fiziski nekas nesāpēja. Neviena kāja nevienā vietā. Tas ir labi. Elpas gan trūka kaut kā. Nedaudz bija sajūta, ka tā kā aizlikts deguns. Sazin, varbūt tā arī bija? Bet elpot nebija viegli šodien, tas tiesa.
Skrienot domāju par to, ka tas tomēr ir grūti. Nez cik mēnešus/gadus ir regulāri jāskrien, lai pulsu dabūtu normāli savos 60%-80%? Nez cik mēnešus/gadus ir regulāri jāskrien, lai 5km būtu nasing spešal? Vēl es domāju, ka man var pārmest nepareizu sirds ritmu, neglītu skriešanas soli, pārāk lēnu "vilkšanos", bet man noteikti nevar pārmest apņēmības trūkumu. Ja godīgi, neatceros nevienu lietu, kam būtu piegājusi tik nopietni. Jau 6 nedēļas neesmu izlaidusi nevienu treniņu un patiešām neplānoju nevienu izlaist arī turpmākās cik tur atlikušās nedēļas. Determination is the key.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru